BOX


-WOORDEVOL BOX: BOX VOL UNIEKE EN PAKKENDE KAARTEN VOOR ELK MOMENT-


EEN BOX BOORDEVOL MET MOOIE WOORDEN DIE RAKEN. MET DEZE BOX HEB JE ALTIJD EEN PASSENDE EN UNIEKE KAART IN HUIS OM IEMAND MEE TE VERRASSEN, DE BOX BESTAAT UIT EEN SELECTIE KAARTEN, ZOWEL LOSSE KAARTEN ALS KAARTEN MET EEN KRAFTPAPIER ENVELOP INCLUSIEF EEN SPECIALE STICKER OM DE WOORDEN GOED EN VLIEGENSVLUG OVER TE BRENGEN. 

ER ZIIJN DRIE VERSCHILLENDE BOXEN:

 LIEFDEVOL BOX      

EEN BOX MET 8 VERSCHILLENDE KAARTEN OM TE ZEGGEN HOE LIEF JE IEMAND VINDT. LIEVE WOORDEN OM ANDEREN MEE TE VERRASSEN OF DE LIEFLIJKE SFEER MEE IN HUIS TE HALEN. 

 SPEELVOL BOX 

EEN BOX MET 10 VERSCHILLENDE KAARTEN VOOR EEN DOSIS PLEZIER. GRAPPIGE EN BLIJE WOORDEN OM ANDEREN MEE TE VERRASSEN OF DE VROLIJKE SFEER MEE IN HUIS TE HALEN. 

 BETEKENISVOL BOX

EEN BOX MET 12 VERSCHILLENDE KAARTEN OM EVEN BEWUST STIL TE STAAN. TREFFENDE EN VEELZEGGENDE WOORDEN OM ZELF TOT NIEUWE INZICHTEN TE KOMEN OF ANDEREN AAN HET DENKEN TE ZETTEN. 

KENMERKEN
 MATERIAAL: PAPIER
► FORMAAT KAART: 105x148 MM
► FORMAAT ENVELOP: 115X160 MM

ZIT DE JUISTE BOX ER TOEVALLIG NIET TUSSEN OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN SPECIALE VARIANT, NEEM DAN CONTACT OP EN DAN STELLEN WE SAMEN EEN BOX SAMEN.


©LEFMETLIEFDE

          

 

Sorteer op
 • LIEFDEVOL BOX
  LIEFDEVOL BOX

  ----------
  #LIEFDEVOL #BOX #LIEF

  ----------
  EEN BOX MET 8 VERSCHILLENDE KAARTEN OM TE ZEGGEN HOE LIEF JE IEMAND VINDT. LIEVE WOORDEN OM ANDEREN MEE TE VERRASSEN OF DE LIEFLIJKE SFEER IN HUIS TE HALEN.

  KENMERKEN
  ► MATERIAAL:…

  € 15,95
 • SPEELVOL BOX
  SPEELVOL BOX

  ----------
  #SPEELVOL #BOX #PLEZIER

  ----------
  EEN BOX MET 10 VERSCHILLENDE KAARTEN VOOR EEN DOSIS PLEIZER. GRAPPIGE EN BLIJE WOORDEN OM ANDEREN MEE TE VERRASSEN OF DE VROLIJKE SFEER MEE IN HUIS TE HALEN.

  KENMERKEN
  ► MATERIAAL:…

  € 19,95
 • BETEKENISVOL BOX
  BETEKENISVOL BOX

  ----------
  #BETEKENISVOL #BOX #TREFFEND

  ----------
  EEN BOX MET 12 VERSCHILLENDE KAARTEN OM EVEN BEWUST STIL TE STAAN. TREFFENDE EN VEELZEGGENDE WOORDEN OM ZELF TOT NIEUWE INZICHTEN TE KOMEN OF ANDEREN AAN HET DENKEN TE…

  € 22,95
© 2019 - 2023 Lefmetliefde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel